Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Woont u in de regio Haaglanden en is het uitvoeren van tuinwerkzaamheden niet voor u mogelijk of heeft u hier gewoonweg geen tijd hiervoor? Dan kunt u hiervoor een tuinman inschakelen. Een tuinman in Den Haag kan helpen met diverse klussen in de tuin. Fika Hoveniers heeft een gespecialiseerd team tuinmannen die met passie voor groen en met plezier uw tuin een opfrisbeurt geven.

WAAROM TUINMAN DEN HAAG?

Een tuinman bij Fika Hoveniers houdt zich bezig met tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Werkzaamheden die een tuinman verricht zijn onder meer het ontwerpen van tuinen, gazon of andere groenvoorziening. Maar ook graaf- en grondwerkzaamheden, het plaatsen van schuttingen of aanleggen van sierbestrating en vijvers. Voor het onderhouden van uw tuin kunt u ook eenvoudig een tuinman inschakelen. Een tuinman heeft kennis van materialen en beplanting. Grasmaaien, onkruid wieden, bomen- en struiken snoeien zijn enkele werkzaamheden die een tuinman verricht. Daarnaast kan een tuinman advies geven over de mogelijkheden in uw tuin en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw tuin onderhoudsarm blijft. Dit kan in de toekomst tijd en moeite besparen.

Bent u iemand die weinig tijd, geen groene vingers heeft of kunt u de nodige tuinwerkzaamheden niet meer uitvoeren, maar u wilt wel het beste uit uw tuin halen en het hele jaar door kunnen genieten? Een tuinman past zijn werkzaamheden aan uw tuinwensen en levert altijd een plan op maat. Misschien wilt u zelf aan de slag maar ook een aantal werkzaamheden uitbesteden. We bieden verschillende diensten aan en maken voor u een passend plan op maat afhankelijk van uw wensen.

De Fika tuinman in Den Haag helpt u graag met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met een Fika tuinman in Den Haag en doe een tuincheck. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Neem contact met ons op of bel 079 7170717.

tuinman den haag

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!