Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Tuinonderhoud is van belang voor het in stand houden van een sfeer- of eindbeeld dat voldoet aan uw eisen of wensen. Groene elementen in de tuin zijn bepalend voor de uitstraling en daarmee ook het aanzicht van de tuin. Wanneer deze elementen niet meer aan de eisen voldoen verstoren zij het beeld en kunnen daardoor uw sfeer- of eindbeeld volledig verstoren.

TUINABONNEMENT IEDER SEIZOEN EEN MOOIE TUIN

Onderhoud van tuinen is van belang om het sfeer- of eindbeeld in stand te houden. Ieder seizoen zijn er andere onderhoudstaken uit te voeren. In de hectiek van deze tijd wordt het tuinonderhoud al snel overgeslagen, simpelweg door de drukt van alle dag. En met slechts enkele grote onderhoudsbeurten worden de tuinen 2 maal per jaar onderhouden. Het gevolg: een jaarrond slecht uitziende tuin!

EEN OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM ZIJN DE TUINABONNEMENTEN

Met een tuinabonnement bent u verzekert van een stralende tuin. Afhankelijk van uw wensen en/of eisen wordt er een plan opgesteld waarin u exact kan zien wanneer de hoveniers bij u langs komen en wat er zoal dient te gebeuren.

Een tuinabonnement voor de zakelijke & particuliere markt. Fika hoveniers onderhoud ook grootschalige groen projecten voor bedrijven. Voor iedere onderneming is het belangrijk de klant te ontvangen in een nette en goed onderhouden omgeving. De tuin is hierbij het eerste zichtbaar en wekt direct een indruk. Zonder belast te zijn met de zorg voor de tuin zorgen de hoveniers van Fika voor een nette goed onderhouden groenvoorziening voor de zakelijke markt.

Particuliere tuinen onderhouden met een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf worden in overleg met u werkzaamheden besproken tegen een vast tarief per maand. Alle werkzaamheden in de tuin worden voor u uitgevoerd en u wordt vooraf op de hoogte gesteld van ons bezoek, zo staat u nooit voor verassingen.

Door de korte interval van aanwezigheid, zijn kleine veelal losse werkzaamheden die worden verricht, alles op de juiste tijd. Mede door deze werkwijze zijn wij in staat de kosten laag te houden en bij u de volledige druk van uw tuinonderhoud weg te nemen. Drie maal per jaar vinden er korte evaluaties plaats waarin u kan aangeven wat er meer of minder mag gebeuren, een uiterst flexibel systeem dat volgens veel van onze klanten als zeer prettig wordt betiteld.

Voorkom hoge kosten aan tuinonderhoud. Met een tuinabonnement weet u vooraf precies wat uw kosten zijn van het onderhoud aan uw tuin. Neem contact op indien u vrijblijvend een kostenbegroting voor een tuinabonnement wilt ontvangen.

 

                          Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!