Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Heeft u een woning met een tuin? Dan doet u de inrichting en het onderhoud waarschijnlijk zelf. Het aanleggen, inrichten en onderhouden van een tuin kost vaak veel tijd. Stelt u zich eens voor: een mooi aangelegde tuin met bloeiende planten en een verzorgd terras. Met hulp van Fika Hoveniers weet u zeker dat uw tuinonderhoud en tuinaanleg in Zoetermeer goed wordt verzorgd waardoor u meer tijd heeft om van uw tuin te genieten.

TUINRENOVATIE & TUINAANLEG ZOETERMEER

Tuinaanleg en tuinrenovatie zijn twee verschillende werkzaamheden. Tuinaanleg wordt meestal gedaan bij (nieuwbouw) huizen waarbij de tuinen helemaal kaal worden opgeleverd. Bij tuinrenovatie is er al een reeds bestaande tuin, deze wordt opgeknapt en/ of uitgebreid. Bij zowel tuinaanleg of tuinrenovatie wordt vooraf met de hovenier besproken wat de mogelijkheden zijn. Een hovenier kan advies geven over bomen, planten en materialen welke geschikt zijn voor uw tuin. Een tuinontwerp is een uitstekende voorbereiding om uw droomtuin te realiseren. Uw wensen en behoeften worden uitgewerkt in een tuinontwerp en vervolgens wordt dit door de hovenier uitgevoerd.

Wanneer een tuin is aangelegd wilt u deze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Daarom is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen of wanneer u geen groene vingers heeft door een hovenier laten uitvoeren. Belangrijke fasen van het goed onderhouden van uw tuin zijn de voor- en najaarsbeurten. Tijdens de voor- en najaarsbeurten worden verschillende snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Dit is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van bladen en vruchten. Door tijdig te snoeien houdt u bomen en struiken compact en zal dit voor minder wildgroei zorgen.

Bent op zoek naar een hovenier voor uw tuinaanleg Zoetermeer? Of geef uw bestaande tuin een flinke opfrisbeurt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten onze hoveniers hoe we uw droomtuin moeten verwezenlijken. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden!

tuinaanleg zoetermeer

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!