Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

De tuin is een plek waar u lekker wilt ontspannen en waar u nieuwe energie kunt opdoen. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? of uw bestaande tuin renoveren? Houd er rekening mee dat het aanleggen van een nieuwe tuin veel tijd kost en het vergt veel meet- en denkwerk. U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of een expert inschakelen. Een expert helpt vaak bij het ontwerpen, het aanleggen en ook het onderhouden van uw tuin. Fika hoveniers tuinaanleg Den Haag zorgt dat al uw tuinwensen uitkomen.

FASEN TUINAANLEG DEN HAAG E.O.

De aanleg of renovatie begint bij een tuinontwerp. Een tuinontwerp maakt u zelf of u kunt dit overlaten aan een hovenier of tuinarchitect. Een hovenier of tuinarchitect heeft kennis van materialen en beplanting en weet precies wat wel of niet geschikt is voor uw tuin. Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd kan de tuinaanleg beginnen. Dit gebeurd in een aantal fasen. Bij de eerste fase worden alle oude planten en het oude straatwerk weggehaald. In deze fase worden ook het grotere werk gedaan zoals het graven van bijvoorbeeld een vijver. In de volgende fase vindt de tuinafscheiding plaats en alle andere grote werkzaamheden zoals het metselwerk en het aanleggen van (sier)bestrating. De laatste fase is voor de beplanting van het groen en het aanleggen van grasmatten. Nadat deze fase is voltooid, kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe tuin. Bij Fika Hoveniers bent u bij het juiste adres voor tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg Den Haag.

Fika Hoveniers verricht werkzaamheden in de regio Haaglanden. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Fika Hoveniers zorgen dat uw tuin er elk seizoen er netjes uitziet. Op zoek naar vakkundig en een professioneel hoveniersbedrijf? Fika Hoveniers laat al uw tuinwensen uitkomen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Doe een tuincheck, vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of bel 079 717 07 17.

tuinaanleg den haag

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!