Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

De tuin wordt steeds meer ingericht als verlengstuk van het huis. Daarnaast is de tuin de ideale plek om lekker te ontspannen en om weer nieuwe energie op te doen. Wilt u een tuin laten aanleggen of uw tuin een volledige opknapbeurt geven? Dan bent u bij Fika Hoveniers aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin in Zoetermeer en omstreken volledig naar wensen en behoeften worden uitgevoerd.

LIGGING TUIN ZOETERMEER E.O

Voordat u begint met het ontwerpen van uw droomtuin is het belangrijk om de ligging van de tuin ten opzichte van de zon te bepalen. De plek voor de beplanting, de bestrating en het terras in uw tuin worden hiermee bepaald. In uw ontwerp kunt u rekening houden met de hoeveelheid zon die u bijvoorbeeld wilt op uw terras. Een tuin ontwerpen vergt veel meet- en denkwerk, een hovenier kunt u hierbij helpen. Een goed ontwerp is de basis van een mooie tuin. De hovenier kunt u adviseren over beplantingen die geschikt zijn voor uw tuin. Sommige soorten planten doen het goed in een schaduwrijke tuin en andere planten houden van een plekje in de zon. Wanneer uw ontwerp gereed is kunnen we beginnen met de uitvoering. Als uw tuin klaar is, is het nog wel belangrijk om uw tuin regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Dit zorgt voor de gezonde groei van blad en vrucht zodat u langer plezier zult hebben van uw tuin.

Of u nu een modern, landelijke of onderhoudsvrije tuin in Zoetermeer wilt, samen met Fika Hoveniers zullen we uw droomtuin realiseren. Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de particuliere tuin in Zoetermeer en omstreken, kunt u ook terecht voor het aanleggen of renoveren van bedrijfstuinen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw voor-, achter- of bedrijfstuin? Laat een van onze hoveniers een tuincheck uitvoeren of neem contact met ons op door te bellen naar 079 717 07 17.

tuin zoetermeer

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!