Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

De tuinaanleg is één van de meest ingrijpende werkzaamheden in de tuin waarbij een reconstructie of een compleet nieuw design in de tuin wordt aangelegd. Hierbij wordt een tuin ontwerp uitgevoerd.
Tuinaanleg is een arbeidsintensief en zwaar proces wat in de meeste gevallen wordt uitbesteedt aan hoveniers. Fika Hoveniers helpt u graag met het uitvoeren van uw plannen. Met de juiste inzet van mens en machine wordt iedere tuin in een handomdraai gerealiseerd.

TUINAANLEG WAAR MOET IK AAN DENKEN?

Tuinaanleg omvat diverse disciplines welke stap voor stap moeten worden uitgevoerd om tot een volwaardig resultaat te komen. In hoofdlijnen zijn er de volgende onderdelen welke aan bod kunnen komen bij een tuin aanleg.

- Opruimwerkzaamheden (verwijderen bestaande elementen in de tuin)
- grondwerkzaamheden (incl. leidingwerk en grondverbetering)
- Bestratingswerkzaamheden (incl. muurelementen)
- Aanbrengen bouwkundige elementen (tuinhuizen/blokhutten/vijvers/pergola's)
- Plaatsen erfafscheidingen (schuttingen)
- Planten van bomen, struiken en vaste planten
- Installeren van elektrotechnische elementen (verlichting/pompen)tuinaanleg

Fika Hoveniers neemt voor u alle disciplines uit handen. Bij tuinaanleg is het bijzonder prettig alle werkzaamheden onder te brengen bij één hovenier. Hiermee heeft u één aanspreekpunt bij vragen.
Uiteraard is het ook mogelijk om slecht één of een combinatie van verschillende disciplines door Fika Hoveniers uit te laten voeren. Bespreek met onze medewerkers wat voor u de mogelijkheden zijn. Wij komen graag op locatie de mogelijkheden met u bespreken.

Voor kleine of grote aanpassingen in uw tuin wij staan graag an uw zijde, Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw werkzaamheden. Wij doen zaken met alle leveranciers in de regio en kunnen alle materialen snel op locatie leveren.

Wilt u een vrijblijvend bezoek voor de tuinaanleg of aanpassingen in uw tuin? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

 

                          Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!