Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

UW STIJL, UW WENSEN, UW TUIN!

Bij Fika Hoveniers ontwerpen wij tuinen die aansluiten bij uw wensen en eisen.
Daarom start het ontwerpproces van uw tuin met het samen opstellen van pakket van eisen. Wij zullen samen met u een aantal belangrijke en bepalende invloeden bespreken om een compleet inzicht te verkrijgen van uw echte tuinwensen.

Met deze informatie wordt er een schetsontwerp opgesteld dat met u zal worden besproken. Dit schets ontwerp wordt na dit tussentijds samenkomen indien nodig aangepast en zal hierna als definitief tuinontwerp worden gebruikt. Naast een tuinontwerp ontvangt u hierbij ook een materiaalstaat, plan van aanpak en een beplantingsplan wat van belang is bij het opstellen van een prijsopgave. Indien u het ontwerp aanschaft kunt u eenvoudig prijsvergelijkingen aanvragen bij collega hoveniers. U heeft hiermee een goed document waarmee u verschillende bedrijven tegen elkaar kunt afwegen een een keuze kunt maken voor het uitvoeren van de tuinaanleg.

WAT KOST EEN TUINONTWERP?

De kosten voor een ontwerp zijn afhankelijk van de omvang van uw project en starten vanaf €197,- voor een kleine tuin. Indien u de tuinaanleg door Fika Hoveniers laat uitvoeren worden er géén kosten in rekening gebracht voor het tuinontwerp.

Het eindresultaat? Een ontwerp dat past bij uw stijl en aansluit bij uw functionele wensen.

Onze professionele hoveniers dragen natuurlijk zorg voor de uitvoering van het door gekozen ontwerp, waarna u kunt genieten van een tuin die volledig aansluit bij uw wensen.

Bent u benieuwd of heeft u vragen over het laten maken van een tuin-ontwerp? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

MAAK NU ZELF UW TUINONTWERP IN 3D

Wilt u zelf graag proberen een eigen tuinontwerp te maken? Dat kan, met de gratis probeer versie van sketch-up kunt u eenvoudig thuis achter uw pc aan de slag met uw ontwerp. Download hier gratis uw versie. Sketchup download

VOORBEELDEN VAN EEN TUINONTWERP

Onderstaand enkele voorbeelden van schets en of tuinontwerpen in een definitieve status. Indien u meer wilt weten wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn neem dan contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden. Meer tuinideeën op tuinideeen.net. Een soortgelijk ontwerp kunt u verwachten bij Fika Hoveniers.

 

 

                          Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!