Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Tuin onderhoud is van belang voor het behouden van uw sfeerbeeld in de tuin. Of het nu gaat om grote projecten of een kleinschalige particuliere tuin, tuin onderhoud moet plaats vinden. Fika Hoveniers is in staat te handelen naar uw budget! Wij bieden een breed assortiment aan tuin onderhoud echter bespreken wij uw wensen vooraf. Daarmee zijn wij van mening dat u niet betaald voor dingen die u niet wilt. Wij passen ons aan aan uw wensen, hoe klein deze ook zijn.

Onze professionele en vakbekwame hoveniers bespreken vooraf uw wensen welke uitgevoerd moeten of kunnen worden. Naast de algemene onderhoud werkzaamheden verzorgen wij ook het schoonmaken van terrassen balkons inclusief het verwijderen van groene aanslag op tegels of vlonders. Het afvoeren van het vrijgekomen tuinvuil is tijdens het tuin onderhoud geen probleem. Wij voeren voor u alle vrijgekomen materialen af naar de daarvoor bestemde depots.

TUIN ONDERHOUD

Voor alle werkzaamheden in de tuin kunt u ons bellen of aan de rechterzijde het vrijblijvende prijsopgave formulier invullen. Wij nemen contact met u op en maken indien nodig een afspraak voor een bezoek of sturen u direct een prijsopgave toe. Kijk voor meer onderhoud tips op onkruid.net

DIENSTEN
Uiteraard bieden wij meer diensten om het u gemakkelijk te maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, ervaar de service en geniet!
Zoals u ziet plannen wij om u heen! Daarnaast vinden wij dat alles betaalbaar moet blijven. Daarom werken wij gestructureerd, klant voor klant met de hoogst haalbare service. Bekijk onze prijslijst en ontdek dat goede service niet duur hoeft te zijn.

tuin onderhoud

                          Gratis-11

 

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!