Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Onkruidservice van Fika Hoveniers is er om zorgeloos te genieten van uw tuin, wij doen het lastige werk voor u. Onkruid in de tuin is voor veel tuinliefhebbers een doorn in het oog. Onkruiden worden aangevoerd in minuscuul kleine deeltjes met de wind en door vogels. Eenmaal in de tuin beland ontkiemen deze zaden zich, onder de juiste omstandigheden, supersnel tot plantjes. In veel gevallen groeien deze plantjes (kruiden) op ongewenste plaatsen en daarom worden deze kruiden onkruiden genoemd. Het verwijderen van deze onkruiden in bestrating en borders is een veelal vervelende werk. De hoveniers van Fika kunnen u hier een uitkomst in bieden, onkruidservice.

ONKRUIDSERVICE

Met de onkruidservice van Fika Hoveniers bent u van deze vervelende werkzaamheden af. Samen met u wordt tijdens een bezoek een plan besproken hoe het beste deze onkruiden aan te pakken. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van de spuitservice, waarbij chemische onkruidbestrijding wordt toegepast.
Wanneer uw keuze valt op het milieu vriendelijke verwijderen van de onkruiden heeft de onkruid service ervaren hoveniers die met de juiste inzet van mens en machine uw tuin in een handomdraai schoon heeft.
Wilt u gebruik maken van de onkruidservice? Vraag naar de vrijblijvende prijsopgave, dan weet u vooraf wat de kosten zijn voor het verwijderen van de onkruiden in uw tuin.
Direct contactWilt u direct spullen bestellen voor het uitvoeren van onkruidwerkzaamheden in de tuin? Fika Hoveniers heeft speciaal voor een een online webshop geplaatst voor de directe verkoop van onkruidbestrijdingsmiddelen. Voor vragen over deze middelen kunt u contact met ons opnemen.

 

                          Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!