Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Het knippen van heggen behoort tot één van de meest arbeidsintensieve onderhoudswerkzaamheden in de tuin. Een bezigheid die twee tot vier maal per jaar moet worden uitgevoerd.
Door het balanceren op een ladder, met de heggenschaar in de hand, gebeuren er jaarlijks veel ongevallen. Naast deze gevaren is het ook nog eens een zware klus. Heggen knippen en al het vrijgekomen snoeiafval opruimen geeft na een dag toch de nodige rugklachten. Fika Hoveniers hebben de juiste mensen en de juiste spullen om snel, strak en efficiënt uw heggen te knippen. Ook al het vrijgekomen snoeimateriaal wordt netjes opgeruimd.

HEGGEN SNOEI SERVICE

De heggen snoei service van Fika Hoveniers is een service speciaal gericht op het snoeien van heggen. U kunt zelf bepalen het aantal keren per jaar dat u de heggen geknipt wil hebben. In de meeste gevallen knippen wij de heggen 2 tot 3 maal per jaar. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen.
Zijn er heesters die weer in vorm moeten worden? geen probleem, onze vakkundige hoveniers nemen deze graag voor u mee. Alle zware onderdelen van het tuinonderhoud worden u op deze wijze ontnomen, zodat u lekker kunt genieten van uw tuin.

Wilt u weten wat het kost om bij u de heggen te knippen? Laat het ons weten, wij komen snel bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

                          Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!