Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00
Een hovenier in de tuin is zeer prettig en het bespaart u het zware werk. De prijzen hovenier lopen zeer uiteen. Het is een normale zaak vooraf te weten wat de kosten zijn voor bepaalde werkzaamheden. Natuurlijk is iedere situatie anders en daarom vinden wij ook dat het aanbieden van een prijsopgave een stukje maatwerk is, dat uitsluitend na een bezichtiging, aangeboden kan worden.
Naast het maatwerk zijn er een aantal disciplines waarvan wij middels vierkante meter (m2) prijzen de kosten vast kunnen stellen. In onderstaande tabel treft u een aantal van deze prijzen aan. Onthoud hierbij dat dit een gemiddelde prijs per m2 is en het voor u misschien wel een voordeliger uit kan pakken. Dit wanneer u afwijkt van het gemiddelde.

Om dit zeker te weten komen wij graag bij u langs en stellen we, aan de hand van het met u besproken, vrijblijvend een prijsopgave voor u op. Lang wachten hoeft u niet. De prijsopgave ontvangt u binnen 48 uur!
Service Prijs
Tuinonderhoud: Vanaf € 35.- per uur excl. btw Tuinaanleg: Vanaf € 38.95 per uur excl. btw
Maai Service Vanaf. € 26.95 per maand Heggen Service: Vanaf € 3.45 per m1 (1 zijde)
Onkruid Service: Prijs op aanvraag. Boom verzorging. Vanaf: € 41.95 per uur
* De prijzen voor het tuinonderhoud en de tuinaanleg zijn inclusief het gebruik van de basis machines. Indien er groter materieel moet worden ingezet om de werkzaamheden vlot te laten verlopen vindt u deze apart vermeld op uw offerte. Het afvoeren van de vrijgekomen afval stoffen is niet inbegrepen bij de prijzen en zal los aan u worden berekend.

Wilt u meer duidelijkheid over wat Fika Hoveniers voor u kan betekenen? Geen enkel probleem, wij brengen u graag een bezoek voor een advies of een vrijblijvende prijsopgave op maat. Maak hieronder direct een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.
Call Now ButtonBel direct!