Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00
15 nov 2016
renovatie tuin zoetermeer

Tuinaanleg in beeld

Hoe het proces van tuinaanleg gaat is hiernaast te zien. Fika Hoveniers legt hier een voortuin aan in Zoetermeer en alle stappen zijn vastgelegd met foto's welke versneld worden afgespeeld. Kijk hier voor het effect.

04 apr 2016
Fika Hoveniers

Vernieuwde website Fika Hoveniers

We moeten met onze tijd mee! Alles gaat online en vliegensvlug…. dus Fika Hoveniers ook.

Om onze klanten zo uitgebreid mogelijk te kunnen bedienen was het noodzakelijk de website te vernieuwen en aan te passen aan de huidige eisen en wensen. Na een aantal gesprekken over de nieuwe wensen die wij graag zouden willen doorvoeren zijn wij in zee gegaan met Zaitec Internet Marketing & Web Development in Alkmaar voor het vernieuwen van de website. Frisse enthousiaste medewerkers hielpen ons stap voor stap in het proces naar een geoptimaliseerde website. De eerste fase is reeds gerealiseerd en live te beschouwen. Fase 2, het bouwen van de moderne webshop, is momenteel in volle gang.

Wij houden u op de hoogte!

Fika Hoveniers.nl is in samenwerking met Zaitec Internet Marketing & Web Development tot stand gekomen!

23 okt 2015

6 Manieren om Groene Aanslag te verwijderen.

Waardoor ontstaat groene aanslag?

Zoals hierboven al is omschreven komt groene aanslag veel voor in vochtige omstandigheden. Misschien herkent u het in uw eigen tuin, bestrating, hout, muurelementen en soms ook de muren van uw woning worden geteisterd door groene aanslag. Deze “groene” aanslag zijn algen en mossen die groeien in schaduwrijke gebieden in de tuin. Juist met de donkere dagen in combinatie met de nodige regen is het de perfecte situatie voor de algen en mossen om te groeien.

READ MORE

05 jun 2015
Kruidenrek Fika Hoveniers

Kruidenrek schets

Fika hoveniers is van mening dat de tuin in overleg met de klant tot stand komt.
Een mooi voorbeeld hiervan is de tuin van de familie Tigges in Voorburg.

Na bespreken van een idee voor het maken van een kruidenrek in de tuin heeft Dhr. J Tigges (grafisch vormgever) een schets opgesteld. Aan de hand van deze schets hebben de hoveniers van Fika een kruidenrek in de tuin aangelegd.
Het resultaat is verbluffend!

Kruidenrek Fika Hoveniers

01 mei 2015

Oplevering voortuin Den Haag

Na een aantal weken hard werken is de voortuin van de familie Blok opgeleverd.  De voortuin is voorzien van 60×60 tegels antraciet en aangekleed met hardhouten bloembakken met soorten Bamboe.wpid-20150327_150115

Informeren naar de mogelijkheden voor uw tuin is vrijblijvend.  Bel 079-7170717 of mail naar info@fikahoveniers.nl voor een advies.

24 apr 2015

6% BTW tot 1 Juli 2015

Wilt u nog voordeel hebben van de 6% maatregel? Haast u dan, het verlaagde tarief stopt per 1 juli 2015.

Heeft u een tuin en is uw woning minimaal 2 jaar oud? Zoja dan komt ook u in aanmerking voor het verlaagde BTW tarief op arbeid bij het aanpassen, herstellen of renoveren van uw tuin.

Naast particulieren kunnen ook instanties zoals VVE’s, zorginstellingen, verpleeghuizen en woningbouw corporaties gebruik maken van deze regeling.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van het verlaagde BTW tarief door een adviseur van Fika Hoveniers. Mail ons op: info@fikahoveniers.nl of bel 079-7170717

18 mrt 2015

Conifeer over huis

FIKA HOVENIERS ZOETERMEER HIJST CONIFEER OVER HUIS

Fika Hoveniers uit Zoetermeer heeft eind november een conifeer van ruim 20 meter hoog uit een zeer smalle achtertuin met behulp van een mobiele kraan succesvol verwijderd. Het afvoeren van deze gigant was onmogelijk zonder de inzet van een mobiele kraan. In samenwerking met de firma Blansjaar hebben de hoveniers van Fika Hoveniers de conifeer in delen over het huis afgevoerd. Ondanks de slechte weersomstandigheden was de klus aan het einde van de dag naar tevredenheid afgerond. Wilt u weten wat Fika Hoveniers voor u kan betekenen? Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinrenovaties. Daarnaast bieden wij u veel mogelijkheden met betrekking tot tuinabonnementen. Meer weten? Neem contact op met Fika Hoveniers Zoetermeer 079-7170717 of mail naar info@fikahoveniers.nl

Call Now ButtonBel direct!