Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Een mooie tuin ontstaat niet zomaar. Het vergt tijd en moeite om dit voor elkaar te krijgen. U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of uw tuinwerkzaamheden uit te besteden. Heeft u geen tijd of geen groene vingers? Dan kan het inhuren van een hovenier de oplossing zijn. Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Haag? Fika Hoveniers beschikt een team gespecialiseerd in het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van uw tuin.

VOORDELEN INSCHAKELEN HOVENIERSBEDRIJF DEN HAAG

Een vakman inschakelen kent veel voordelen. Een hovenier heeft veel ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen en kan uw tuinwensen snel realiseren. Doordat een hovenier over het juiste gereedschap beschikt en kennis heeft van verschillende materialen en beplanting kan hij een tuin sneller aanleggen dan wanneer u het zelf gaat doen. Onze hoveniers houden rekening met de vooruitzichten voor de lange termijn in het ontwerp en tijdens het aanleggen van u tuin, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuin. Daarnaast geven onze hoveniers u advies over beplanting en kunnen zij ervoor zorgen dat uw tuin onderhoudsarm blijft.

Er zijn een aantal fases om uw droomtuin te realiseren. U kunt zelf een tuinontwerp maken of dit overlaten aan een hovenier. De hovenier bespreekt uw wensen en geeft advies over welke mogelijkheden er voor uw tuin zijn. Wanneer het tuinontwerp is goedgekeurd kan de tuinaanleg beginnen. Eerst worden alle oude planten en bijvoorbeeld de oude sierbestrating weggehaald, daarna volgen de graaf- en grondwerkzaamheden. In de volgende fase vindt de tuinafscheiding plaats en worden werkzaamheden als metselwerken en het aanleggen van nieuwe bestrating uitgevoerd. Als laatste fase worden de graszoden van het gazon aangelegd en de beplanting.

Fika Hoveniersbedrijf Den Haag zorgt ervoor dat u heel het jaar door kunt genieten van een nette tuin. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat een tuincheck uitvoeren door contact op te nemen of te bellen naar 079 7170717.

hoveniersbedrijf den haag

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!