Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Stelt u eens voor, heerlijk ontspannen in de voorjaarszon wanneer u thuis komt van een lange dag. Tot rust komen, nieuwe energie op doen en genieten van al uw bloemen en planten. De tuin is bijna net zo belangrijk als alle andere ruimtes in uw woning. Een mooie tuin vergt tijd en aandacht en ontstaat niet zomaar. Zo is het nodig om regelmatig uw tuin te onderhouden, ook tijdens de koelere maanden. Het maaien van het gras en het snoeien van de struiken- en bomen zijn de basis van een goed onderhouden tuin. Fika hoveniers Den Haag kunt u hierbij helpen, zodat u meer tijd overhoudt om van uw tuin te genieten!

HET ONDERHOUDEN VAN UW TUIN

Wilt u dat uw tuin het hele jaar door netjes bij ligt? Het onderhouden van uw tuin of het opnieuw inrichten van uw tuin kan echter door een vakman gedaan worden. Een hovenier kan uw tuin onderhouden wanneer u weinig tijd heeft. Typische werkzaamheden die een hovenier verricht kunnen variëren van gras maaien, struiken en bomen snoeien en onkruid wieden. Hoveniers hebben kennis van bomen en planten en weten dus hoe ze uw tuin moet onderhouden. Daarnaast kunt u vaak ook terecht voor het opnieuw ontwerpen van uw tuin of gazon en het aanleggen van bijvoorbeeld sierbestrating of het plaatsen van schuttingen. Bent u op zoek naar een hovenier? Dan kan Fika hoveniers Den Haag de oplossing zijn.

Bij Fika hoveniers Den Haag kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin. We helpen u graag met het realiseren van uw tuinwensen. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Fika hoveniers Den haag ervoor zorgen dat uw tuin er altijd netjes uitziet!

Op zoek naar een vakkundig en professioneel hoveniersbedrijf? Fika hoveniers Den Haag verricht werkzaamheden in onder andere Den Haag, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Berkel, Leiden en Wassenaar. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw tuin? Doe gratis de tuincheck of vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan bij Fika Hoveniers Den haag.

hoveniers den haag

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!