Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Het onderhouden van uw tuin kan lastig zijn. Uw tuin heeft het hele jaar door aandacht en onderhoud nodig. Het onderhouden van uw tuin vergt veel tijd en moeite. Goede verzorging is essentieel voor een gezonde tuin. Naast gras maaien is op het juiste moment bomen en struiken snoeien erg belangrijk. Daarnaast heeft u voor het aanleggen of het opnieuw ontwerpen van uw tuin een professionele vakman nodig. Om ervoor te zorgen dat u tuin het hele jaar door goed uitziet kunt u kiezen voor een hovenier.

Bent u op zoek naar een hovenier in Zoetermeer? Voor het vakkundig Ontwerpen, Aanleggen of Onderhouden van uw tuin bent u bij Fika Hovenier Zoetermeer aan het juiste adres. Meer dan 20 jaar in het vak en dagelijks met veel plezier actief in de tuin. Met een frisse moderne kijk op het tuinieren helpen wij u graag met het behalen van uw tuinwensen. Ontwerpen en realiseren van tuinen doen wij tegen de scherpste tarieven. Naast het aanleggen van tuinen is ook het onderhoud van bestaande tuinen een discipline waar u Fika hovenier Zoetermeer voor kunt inschakelen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak of vul het offerte aanvraag in!

HOVENIER ZOETERMEER ONTWERP, AANLEG & ONDERHOUD

Fika Hovenier Zoetermeer helpt u bij het realiseren van uw tuin. Gebruik maken van een hovenier bij u in de buurt heeft veel voordelen. Natuurlijk kan de hovenier Zoetermeer binnen enkele minuten bij u zijn in geval van nood. Zeer belangrijk bij stormschade of gevaarlijke situaties met bomen. Daarnaast is het prettig zaken te doen met mensen bij u uit de buurt. Fika Hovenier Zoetermeer heeft geen hoge kosten voor het vervoer van mens en machine, efficiënt en klantgericht werken is voor ons een drijfveer.

HOVENIER ZOETERMEER TUINONDERHOUD

Het onderhouden van tuinen is belangrijk voor het in stand houden van het oorspronkelijke ontwerp of de visie. Het behalen van dit doel wordt vooraf in overleg met u bepaald waarna er in een voorstel onderhoud in en aan uw tuin wordt uitgevoerd. Ook voor het afvoeren van het vrijgekomen tuinvuil is Fika Hoveniers u voor in de service. U krijgt geen vieze handen, wij doen al het zware werk voor u! Alle voorkomende tuinwerkzaamheden zijn voor uw hovenier Zoetermeer geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang geheel vrijblijvend een prijsopgave voor het uitvoeren van het tuinonderhoud. Wij horen graag van u!
Lees hier alles over tuinonderhoud...

HOVENIER ZOETERMEER TUINAALEG

Wanneer er wijzigingen in een bestaand ontwerp moeten worden uitgevoerd of er moet een compleet nieuwe tuin worden ontworpen en aangelegd dan staat Fika Hoveniers er voor u. Moderne tuinen, klassieke tuinen, romantische tuinen, ecologische tuinen het is waar uw wensen liggen en samen gaan we op zoek naar een balans, tussen haalbaarheid en betaalbaarheid, die aansluit bij uw wensen. Met ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen bent u verzekert van een plan op maat! Uw hovenier Zoetermeer is Fika Hoveniers. Ervaren, betrouwbaar en service met een lach! Wij zien u graag als klant tegemoet.
Lees alles over tuinaanleg...

hovenier zoetermeer

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!