Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Is uw tuin hoognodig toe aan een grondige opknapbeurt maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan kan een hovenier of een tuinarchitect u hierbij helpen, zeker als u jaren niets aan uw tuin heeft gedaan. U kunt samen met een hovenier zorgen voor een nieuw uiterlijk van uw bestaande tuin. Wanneer u uw tuin volledig wilt veranderen kunt u dit vaak het best uitbesteden aan een hovenier. Het voordeel hiervan is dat een hovenier kennis heeft van materialen en beplanten. U bespreekt samen met de hovenier wat uw tuinwensen en de mogelijkheden zijn. U kunt Fika Hovenier Wateringen inschakelen voor goed advies en maatwerk, wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar mooi uitziet.

WAAROM TUIN OPKNAPPEN?

Het opknappen van uw tuin kost vaak veel tijd en de nodige energie. Een mooie tuin ontstaat niet zomaar. U dient de tuin regelmatig te onderhouden, zelfs in de wintermaanden. Wanneer u een aantal jaren niets aan uw tuin heeft gedaan, kan uw tuin behoorlijk verwilderd zijn. Het is belangrijk om uw beplanting regelmatig te snoeien, dit zorgt namelijk voor de gezonde ontwikkeling van bladen en vruchten. Door bomen compact te houden blijft de kans op schimmels klein en bevorderd u de groei van nieuwe takken en knoppen. Als u geen groene vingers heeft kunt u dit eenvoudig overlaten aan een hovenier. Beplanting snoeien, onkruid wieden en gras maaien zijn een kleine greep van werkzaamheden waarvoor u een hovenier kunt inhuren.

Naast het opknappen van uw tuin kunt u bij Fika Hovenier Wateringen ook terecht voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp. Fika Hovenier Wateringen heeft meer dan 20 jaar ervaring en met een gespecialiseerd team helpen we u om uw droomtuin te verwezenlijken. De tuin is een plek waar u kunt ontspannen en even tot rust kan komen. Wij willen uw zorgen ontnemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Doe een tuincheck en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

hovenier wateringen

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!