Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Wilt u ook dat uw tuin er het hele jaar netjes bij ligt? In de zomermaanden met vrienden, familie en kinderen lekker ontspannen en genieten in de tuin. Een mooie tuin ontstaat niet zomaar. Een tuin moet onderhouden worden en dit kost tijd en energie. Het komt vaak voor dat tuinen slecht worden onderhouden. Dit komt door tijdsgebrek, geen groene vingers of u weet niet waar u moet beginnen. Een hovenier kan dan voor u een oplossing zijn. Woont u in de regio Haaglanden en bent u op zoek naar een hovenier? Fika Hovenier Wassenaar is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud.

WAAROM KIEST U VOOR EEN HOVENIER?

Is uw tuin niet naar wens en wilt u deze graag opknappen of aanpassen? Een hovenier kan ervoor zorgen kan uw tuin regelmatig wordt onderhouden wanneer u geen tijd heeft. Een hovenier bekijkt welke bomen en planten in welke periode van het jaar onderhoud nodig hebben en kan zorgen voor een onderhoudsarme tuin, dit bespaart tijd en moeite in de toekomst. Daarnaast kunt u bij een hovenier terecht voor de aanleg van een nieuwe tuin, onderhoudswerkzaamheden of advies. Een hovenier weet alles over tuinen, heeft kennis van materialen en beplanting en weet precies wat de mogelijkheden voor u zijn. Met hulp van Fika Hovenier Wassenaar kunt u al uw tuinwensen uit laten komen. We helpen u graag met het ontwerpen van uw droomtuin, om deze vervolgens te verwezenlijken.

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en realiseren van tuinen. Al onze hoveniers hebben een passie voor groen en geven met veel plezier uw tuin een flinke opfrisbeurt. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij Fika Hovenier Wassenaar verzekerd van een plan op maat. Wilt u met een van onze hoveniers een tuincheck laten uitvoeren? Laat het ons weten en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of bel 079 7170717.

hovenier wassenaar

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!