Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Wanneer de dagen weer langer worden, de vogels beginnen te fluiten en nu het warmer begint te worden is het weer tijd om uw tuin voorjaarsklaar te maken. Tuinieren wordt door vele in de lente en zomer gedaan, maar ook in de winter is het belangrijk om uw tuin te onderhouden. Het onderhouden van een tuin geeft rust en nieuwe energie, de tuin is een plek waar u heerlijk kunt genieten van bloemen en planten. Het onderhouden van een tuin mag zeker niet onderschat worden. Gras maaien en het snoeien van bomen en stuiken is de basis van een goed onderhouden tuin.

WAAROM BELANGRIJK?

Het onderhouden van uw tuin is belangrijk voor de gezondheid van de tuin. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw tuin niet snel verwilderd en u in de lente en zomer optimaal kunt genieten. Door het snoeien van bomen en struiken zorgt u voor de gezonde ontwikkeling van blad en vrucht. U kunt meer zonlicht creëren door de bomen en struiken compact te houden, zo blijft de kans op schimmels klein en stimuleert u de groei van nieuwe takken en knoppen. Er komt bij het onderhouden van een tuin veel bij kijken, een hovenier kan voor u een oplossing zijn.

Fika hovenier Voorburg begrijpt dat het gezond houden van uw tuin veel tijd en moeite kost. Fika hovenier Voorburg helpt u graag met het onderhouden van uw tuin, zodat u meer tijd heeft om ervan te genieten. Fika hovenier Voorburg heeft meer dan 20 jaar ervaring en is professioneel in het groen. U kunt terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat al uw tuinwensen worden gerealiseerd.

Haal meer uit uw tuin! Fika hovenier Voorburg zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door netjes bij ligt. Doe de gratis tuincheck en vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Fika hovenier Voorburg komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat.

hovenier voorburg

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!