Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Een tuin onderhouden vergt veel tijd en energie. Toch is het fijn als u ieder seizoen van uw tuin kunt genieten. Om een tuin goed te onderhouden is enige kennis nodig van het groei- en bloeiproces van bomen en planten. Regelmatig onderhoud zorgt voor een gezonde tuin waar u langer plezier van heeft. Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Haaglanden? Fika Hovenier Leidschendam heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Daarnaast beschikken al onze hoveniers van de nodige kennis van beplanting zodat u heel het jaar door kunt genieten van uw tuin.

HOVENIER LEIDSCHENDAM

Als het gaat om tuinonderhoud zijn er tal van klussen die over het jaar heen gedaan kunnen worden. Voor mensen die over een drukke baan beschikken is het regelmatig onderhouden van de tuin vaak niet mogelijk. U kunt kiezen voor een hovenier, een hovenier zorgt ervoor dat uw tuin er altijd netjes uitziet. Een hovenier kan verschillende taken uitvoeren zoals het snoeien van bomen en struiken, het wieden van onkruid en het maaien van het gras. Dit is allemaal afhankelijk van uw tuinwensen. U kunt kiezen voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud. Het voordeel van periodiek onderhoud is dat u zeker weet dat uw tuin er elk seizoen gezond en netjes uitziet. U heeft hier geen omkijken naar, het enige wat u hoeft te doen in de tuin is genieten.

Naast het onderhouden van tuinen is Fika Hovenier Leidschendam ook gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinontwerp. Niet meer tevreden met uw tuin? Bij Fika Hovenier Leidschendam kunt u uw bestaande tuin een flinke opfrisbeurt geven of kies ervoor om uw gehele tuin opnieuw aan te leggen. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, klassiek of modern, Fika Hovenier Leidschendam laat al uw tuinwensen uitkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Doe gratis de tuincheck of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Fika Hovenier Leidschendam.

hovenier leidschendam

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!