Hoveniersbedrijf
Argonstraat 162 2718 SP Zoetermeer
Maandag-Zaterdag: 07:00 - 17:00

Openbare tuinen, parken, bossen, natuurgebieden en buitengebieden worden gezien als groenvoorziening of openbaar groen. Groenvoorzieningen worden aangelegd en onderhouden in opdracht van bedrijven, gemeenten, waterschappen of het rijk. Zo worden groenvoorzieningen in Den Haag onderhouden in opdracht van de Gemeente in Den Haag.

Wat wordt er verstaan onder groenvoorziening in Den Haag? Hierbij gaat het om laanplanting, wegbermen, parken en plantsoenen die worden aangelegd en onderhouden door de Gemeente Den Haag. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen in Den Haag worden veelal uitgevoerd door hoveniersbedrijven. Verder worden hoveniersbedrijven ook ingehuurd om tuinen in te richten en te onderhouden van bedrijven.

VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen zoals bij u thuis kunt u Fika Hoveniers ook inschakelen voor het aanleggen en het verzorgen van groenvoorzieningen rondom uw bedrijf. Een goed onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Een voordeel van het inhuren van een hoveniersbedrijf is dat u samen met ons uw wensen bespreekt en wij de werkzaamheden uitvoeren zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u een passend advies aanbieden en een plan op maat voor u maken. Fika Hoveniers zorgt voor een mooie bedrijfstuin waar u, uw medewerkers en klanten volop kunnen genieten. Wij bieden groenvoorzieningen aan op het gebied van tuinafscheidingen, (sier)bestrating, beplanting, snoeien, gazon verzorging, vijver aanleg en grondwerkzaamheden. Er wordt tijdens tuinaanleg rekening gehouden met de activiteiten rondom uw bedrijf, zodat uw u en uw medewerkers gewoon kunnen doorwerken.

Fika Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorziening in Den Haag voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Fika Hoveniers hoef u zich geen zorgen te maken of uw bedrijfstuin wel netjes erbij ligt. Bij Fika Hoveniers bent u verzekerd van een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 079 717 07 17

groenvoorziening den haag

                        Gratis-11

img_divider

Waarom Fika Hoveniers?

Fika Hoveniers biedt een totaal oplossing voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en projecten. Met ruime ervaring in zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke (B2B) projecten.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via 079 - 717 07 17
Informeer direct naar de mogelijkheden bij u in de tuin!
Call Now ButtonBel direct!